MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Mezuniyet törenine katılım ile ilgili başvuru süresi 2 Temmuz’a kadar uzatılmıştır.
Bilgi girişi yapmayan / yapamayan öğrencilerin 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat 16:00’a kadar https://dspg.yasar.edu.tr/mezuniyet/ adresine giriş yapmaları gerekmektedir.
Öğrencilerin kayıtlarını başarıyla yapabilmeleri için; kendi bilgilerini, törene getirebilecekleri iki misafire ilişkin istenen bilgileri, cübbe depozito iadesi için IBAN ve Banka bilgilerini doğru girmeleri gerekmektedir.
Yukarıda belirtilen tarih ve saatten sonra hem cübbe dağıtımları hem de tören hazırlıkları sebebiyle gelen katılım talepleri kabul edilmeyecektir.
Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’sunda 12-13-14 Temmuz 2021 ve 29 Temmuz 2021 tarihlerinde saat 19.00’da gerçekleştirilecek törenlere ilişkin, pandemi koşullarından dolayı herhangi bir prova gerçekleştirilmeyecektir. Ancak gerekli düzenlemelerin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi amacıyla danışman hocaların tören alanına 1.5 saat öncesinden gelinmesi önem taşımaktadır.