Doç. Dr. Gizem Melek Avrupa İletişim Araştırmaları ve Eğitimi Birliği (ECREA) Kadın Ağı’nın başkanlığına seçildi.

Yaşar Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gizem Melek, uluslararası uzman iletişim akademisyenleri topluluğu olan Avrupa İletişim Araştırmaları ve Eğitimi Birliği (ECREA) Kadın Ağı’nın başkanlığına seçildi.

Uluslararası uzman akademisyenlerden oluşan bir topluluk olan ECREA, her biri kendine özgü iletişim çalışmaları alanına odaklanan 25 tematik birim, medya ve iletişim çalışmaları içinde gelişmekte olan veya yeterince temsil edilmeyen alanlara odaklanan 3 geçici çalışma grubu ve belirli akademisyen kategorilerini temsil eden 3 daimi ağdan oluşuyor. ECREA Kadın Ağı ise başta kadın akademisyenler, genç araştırmacılar ve öğrenciler olmak üzere tüm dezavantajlı grupların akademide yaşadığı sorunları ortaya koyarak kadın araştırmacıların çalışmalarını daha görünür kılmayı amaçlıyor.

ECREA Kadın Ağı’nın başkanlığına seçildi | Yaşar Üniversitesi | Haber Portalı (yasar.edu.tr)

ECREA – Women’s Network